.

Raport de piata pe segmentul industrial pe T1 2013

In T1 2013 chiriile pentru spatii industrial au ramas constant fata de perioada anterioara. In schimb proprietarii ofera pachete de reduceri astfel incat contractile se incheie la o valoare mai scazuta a chiriei nete effective (NER – Net Effective Rent).Valorile pentru randamentul investitiilor au ramas neschimate. Datorita nivelului scazut al tranzactiilor aceste sunt exprimate in baza indicatorilor cererii si ofertei.Lipsa dezvoltarilor speculative a determinat stabilizarea ofertei. In prezent sunt in constructive 13.600 mp de spatii de logistica si 4.000 mp de spatii de productie, pe baze speculative. In sectorul imobiliar, bancile incearca sa reduca riscurile investitiilor, astfel incat finantarea proiectelor este conditionata de scheme de pre-inchiriere de minim 40%.

In T1 2013 s-au tranzactionat pe segmentul industrial din piata imobiliara din Romania 80.000 mp, reprezentand nivelul cel mai inalt din ultimii 2 ani.

Cererea va inregistra o crestere limitata, intr-un ritm lent. Aceasta va fi influentata de catre chiriasii interesati in cresterea afacerii si de catre noi ocupanti in cautare de scheme mai eficiente ale activitatii.

TESTIMONIALE

“Profesionisti bine organizati, creativi si concentrati asupra nevoilor clientului, oferind solutia cea mai buna la un pret corect al pietei.”
Mihaela Voinescu
GE Power & Water
Quality Engineer / Office Coordinator
Inspection & Life Extension Services

CONTACT

image 0040.744.308.657

 

image GS CAPITAL S.R.L.
Navidio Building, 3-rd Tudor Vianu St.
district 1, zip code 011635
Bucharest, ROMANIA

 

image Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Harta

Go to top
Site realizat si gazduit de Red Bullet Grup